Δολοφονία στη Βάρη: Τα προφητικά λόγια του πυγμάχου - Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Δολοφονία στη Βάρη: Τα προφητικά λόγια του πυγμάχου - Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Σε βάθος 10ετίας τα στοιχεία που «ξεσκονίζουν» οι profillers του Ανθρωποκτονιών - «Τον μόνο που φοβάμαι είναι ο Θεός και κανέναν άλλο», ακούγεται να λέει στην αρχή ενός τραγουδιού που κυκλοφορεί στο youtube από τον Μάιο του 2019

mperdesis-fighting-arthro
«Από την Πάτρα ξεκίνησε...ποτέ στη ζωή του δεν λύγισε» ένα τραγούδι αφιερωμένο στον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση γραμμένο σε ρυθμούς ραπ με την υπογραφή του Γιώργου Κουλουμπή κυκλοφορεί στο youtube από τον Μάϊο του 2019.

Η ζωή του πυγμάχου, που τόσο βίαια έσβησε σήμερα το πρωί όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, τον δολοφόνησαν με καλάσνικοφ λίγο πριν την είσοδο του στο αθλητικό κέντρο όπου προπονούνταν, είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον ραπ καλλιτέχνη με τους στίχους να παραπέμπουν στη ζωή και την προσωπικότητα του Έλληνα πρωταθλητή.

Από την Πάτρα ξεκίνησε Τάσος Μπρδεσης G.K



Στην αρχή μάλιστα του τραγουδιού ακούγεται ο Τάσος Μπερδέσης να λέει, πως τον μοναδικό που φοβάται είναι μόνο τον Θεό:

«Πόλεμος είναι, από όλους αυτούς ποιος πήγε στον πόλεμο, για να πει εγώ θα πεθάνω. Ένας πεθαμένος ποτέ δεν φοβάται να πεθάνει, εγώ τον μόνο που φοβάμαι είναι ο Θεός και κανέναν άλλο, για να ξέρεις», ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται και πάλι ο πυγμάχος: «Όσες φορές και κάτω να είμαι, εγώ και κάτω που θα είμαι θα τους κερδίζω και να ξέρεις εκεί που θα πάω θα είμαι με τους καλύτερους τους κορυφαίους».

Λίγοι από τους στίχους του τραγουδιού:

«Έχει το πάθος, έχει την πίστη και θάρρος, είναι πυγμάχος είναι ο Μπερδέσης ο Τάσος όσοι τον βλέπουν γεμίζουν με άγχος, μην τον πειράξεις γιατί θα ναι λάθος είναι ο Χάρος μέσα στο ρινγκ όταν μπει, σκέφτονται οι αντίπαλοι τι θα συμβεί όταν αυτό εκραγεί δίνει καρδιά και ψυχή, έχει μυαλό και υπομονή...».

Στο παρελθόν του πυγμάχου στην Πάτρα στρέφονται οι έρευνες

Κλείσιμο
Στην Πάτρα και τα όσαν είχαν συμβεί την προηγούμενη δεκαετία στον χώρο της νύχτας αναζητούν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών το κλείδι της εκτέλεσης με 14 σφαίρες του Τάσου Μπερδέση.

Ο πυγμάχος, που τα τελευταία δυο χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα κόβοντας τις επαφές του με την Αχαΐα, έδειχνε να φοβάται. Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη Βάρη.

Οι profillers του Ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Την ίδια ώρα το όχημα του πυγμάχου γίνεται φυλλο και φτερό, ενώ οι αστυνομικοι σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής για να διαπιστώσουν πως έφθασε και πως έφυγε ο δολοφόνος με το καλάζνικοφ. Οι εκτελεστές που πιθανότατα είχαν βάλει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα του Μπερδέση και γνωριζαν το πρόγραμμά του, ήξεραν οτι γύρω στις 9 θα έφευγε απο τον όμιλο πυγμαχίας και έστησαν τη φονική ενέδρα. Αφού έφθασαν στο σημείο με ένα ανοικτόχρωμο SUV, πλησίασαν και πριν ο 39χρονος προλάβει να αντιδράσει, άδειασαν πάνω του το καλάζνικοφ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Κύπρο: Άντεξε το κυβερνών κόμμα - Απώλειες για την αντιπολίτευση

Ανοίγουν σήμερα ανώτερες δραματικές σχολές και σχολές χορού - Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντυπο Ε9: Τέλος χρόνου για αρχικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης