Το αδιαχώρητο επικράτησε για ένα ακόμη βράδυ στα σοκάκια της Μυκόνου, με ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών και τουριστών να διασκεδάζει μέχρι το πρωί, χωρίς ωστόσο να τηρεί τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.
Είναι αλήθεια ότι μετά την χαλάρωση των περιορισμών πολλοί είναι αυτοί που οργάνωσαν ένα μικρό ταξίδι ως «απόδραση» από την νέα ρουτίνα που διαμόρφωσε η πανδημία. Οι εικόνες όμως από το νησί των ανέμων θυμίζουν εποχές προ κορωνοϊού. Διασκεδάζουν χωρίς να φορούν μάσκες, χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, έχοντας -μάλλον- ξεχάσει ότι ανά πάσα στιγμή η υγειονομική «βόμβα» που ακούει στο όνομα «κορωνοϊός» ενδέχεται να σκάσει ξανά.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.