Μύκονος: Ο ένας πάνω στον άλλο στα Ματογιάννια

Φουλ του συγχρωτισμού χθες το βράδυ με πολύ κόσμο ασφυκτικά κοντά, χωρίς μέτρα προστασίας και με μόνο ένα άτομο να φοράει μάσκα

δσφ
Καταστάσεις προ πανδημίας θύμιζαν χθες βράδυ τα Ματογιάννια στην Μύκονο με τον κόσμο να κυκλοφορεί χωρίς να τηρείται το παραμικρό μέτρο ασφαλείας και χωρίς μάσκες σε ένα φουλ το συγχρωτισμού.

Η φωτογραφία αποτυπώνει χαρακτηριστικά τι συνέβαινε χθες βράδυ μέσα στη Χώρα της Μυκόνου και στον πιο εμπορικό δρόμο της, εκεί που δεκάδες άνθρωποι ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, με ένα ποτό στο χέρι.

Οι καταστηματάρχες που σέρβιραν ποτά εκτός μαγαζιού, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε για τα άτομα που έβγαιναν και κάθονταν στο δρόμο, σε παρέες των τριών ή τεσσάρων ατόμων.

Άτομα που δεν φορούσαν μάσκες στριμώχθηκαν σε πεζοδρόμια και πεζούλες, ενώ παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο, λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

mykonos_2


Κλείσιμο
Μιας σεζόν που θα βρει περί τις τριάντα χιλιάδες εργαζόμενους ανθρώπους στο νησί, για τους επόμενους τέσσερις με πέντε μήνες, προσδοκώντας όλοι μια καλύτερη σεζόν.

Μέχρι χθες πάντως είχαν εμβολιαστεί 5.734 άτομα, εκ των οποίων τα 3.222 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ενώ 4.283 έχουν κάνει την πρώτη, σε έναν από τους πιο καυτούς τουριστικούς προορισμούς.

Επιχειρηματίας από τον χώρο των events που κατέβηκε στο νησί προ ημερών τρόμαξε, αφού κανείς πλην των εργαζομένων σε μπαρ και εστιατόρια, δεν φοράει μάσκα. Στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr μόνο μια νεαρή ανάμεσα σε δεκάδες άτομα την φορούσε χθες το βράδυ στα Ματογιάννια, που έσφυζαν από κόσμο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβόλια AstraZeneca - Johnson & Johnson: Λύθηκε το μυστήριο με τις θρομβώσεις; - Τι υποστηρίζει γερμανικό εργαστήριο

«Περιμένουμε επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή» - Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης με θρόμβωση στην Κρήτη

Πύργος: 34χρονη υπέστη εγκεφαλικό λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης