Κύπρος: Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας χορεύει στους ρυθμούς του Jerusalema Challenge - Δείτε βίντεο

Κύπρος: Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας χορεύει στους ρυθμούς του Jerusalema Challenge - Δείτε βίντεο

Θέλωντας να περάσουν ενα αισιόδοξο μήνυμα εν μέσω πανδημίας χόρεψαν στους ρυθμούς του Jerusalema Challenge 

κυπρος
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της «Είναι θέμα υγείας» έζησε το προσωπικό του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας της Κύπρου.

Θέλωντας να περάσουν ενα αισιόδοξο μήνυμα εν μέσω πανδημίας χόρεψαν στους ρυθμούς του Jerusalema Challenge με την καθοδήγηση χοροδιδασκάλου σε διάφορα σημεία του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Ευχαριστούμε που αφιερώνετε τις ζωές σας για να σώζετε τις δικές μας! Είναι θέμα Υγείας Αστυνομία Κύπρου Οργανισμός...

Posted by ΡΙΚ on Wednesday, May 26, 2021


Αξίζει να αναφερθεί πως για το γύρισμα αξιοποιήθηκε ακόμη και το ελικόπτερο της Αστυνομίας Κύπρου το οποίο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του νοσοκομείου.




Τι είναι το Jerusalema Challenge

Πρόκειται για ένα τραγούδι διεθνώς γνωστό που έχει γίνει viral καθώς έχει χορογραφηθεί από δεκάδες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες σε πολλές χώρες. Το Jerusalema είναι ένα τραγούδι που ξεκίνησε από τη Νότιο Αφρική και αρχικά κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου 2019. Έγινε viral στα μέσα του 2020, και έκτοτε έφτασε στο νούμερο ένα σε όλες τις χώρες, από τον παραγωγό δίσκων και καλλιτέχνη της Νοτίου Αφρικής Master KG. Ένα τραγούδι που έχει περάσει σε όλο τον κόσμο και έχει εγκριθεί από τους προέδρους και τους ιερείς, έχει γίνει ο ήχος της πανδημίας για εκατομμύρια κόσμο. Το χορεύουν καλογριές, καθολικοί παπάδες, μεγάλοι, μικροί, σε γάμους, παντού. Το Jerusalema θα το ακούσετε και σε άλλες γλώσσες, ιταλικά, αγγλικά αλλά προτιμήστε το από την τραγουδίστρια Nomcebo Zikode στη γλώσσα των Ζουλού. Στο YouTube αν μπείτε θα δείτε και μαθήματα με τα βήματα του χορού, βάλτε το δυνατά και σηκωθείτε να χορέψτε με την οικογένειά σας, με τη φίλη σας, ακόμα και μόνοι σας, χορέψτε το παντού είναι τέλειο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση και δεν θα θέλετε να σταματήσετε. Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν τεράστια απήχηση στο YouTube και τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Dancing Jerusalema all over the World 30min mix
Κλείσιμο


Ειδικότερα στον χώρο της υγείας, έχουν γίνει βίντεο με το Jerusalema Challenge, στα οποία συμμετέχουν γιατροί και νοσηλευτές και μάλιστα κάποια από αυτά έχουν χιλιάδες views. Τα βίντεο έχουν ετοιμαστεί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους επαγγελματίες υγείας για την προσφορά τους. Tο προσωπικό του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου στη Λεμεσό, ήταν αυτό που πρωτοστάτησε στην Κύπρο το Δεκεμβρίο του 2020 ανεβάζοντας βίντεο με την χορογραφία του «Jerusalema» σε χώρους του ιατρικού κέντρου.

German Oncology Center - Jerusalema Challenge



Πηγη:politis.com.cy

Ειδήσεις σήμερα

Η ζωή μετά τον κορωνοϊό: Τα συμπτώματα που επιμένουν μετά την ανάρρωση 

Μητσοτάκης: «Σκοτεινό διάλειμμα» στην ευρωπαϊκή πορεία μας το 2015 – Η ιστορία, τα μηνύματα και... η Μόνικα 

Lamda Development: Θέμα εβδομάδων να πέσουν οι υπογραφές για το Ελληνικό 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης