Σέρρες: Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην αυλή του

Σέρρες: Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην αυλή του

«Ορφανή» χασισοφυτεία με 60 δενδρύλλια και στα Χανιά

Serres-xasisofyteia
Ένα μικρό... άλσος από χασισόδεντρα φιλοδοξούσε να δημιουργήσει στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή των Σερρών ένας Έλληνας, αλλά του χάλασαν τα σχέδια οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν για την ύπαρξη της φυτείας και του έκαναν ξαφνική «επίσκεψη».

Η παράνομη καλλιέργεια που αποτελείτο από 26 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 90 εκατοστών εντοπίστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς, οι οποίοι την ξερίζωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον ένοικο του σπιτιού, σχημάτισαν δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος του και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

«Ορφανή» χασισοφυτεία με 60 δενδρύλλια στα Χανιά

Σε μια προσεκτικά οργανωμένη χασισοφυτεία οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του τοπικού τμήματος η επιχείρηση εξερεύνησης που έκαναν σε μια περιοχή του Δήμου Κισσάμου. Εκεί, εντόπισαν 60 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο από την στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του ανέβασε ο Χαρδαλιάς - «Άνανδροι, από θαύμα δεν είχαμε νεκρό!»

«Φρικτή» η κατάσταση στο Τιγκράι - Κόσμος πεθαίνει από πείνα και οι βιασμοί πολλαπλασιάζονται

Μητσοτάκης για Λουκασένκο: Οι συνέπειες πρέπει να είναι αυστηρές – Επιθετική ενέργεια η σύλληψη του δημοσιογράφου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης