Σέρρες: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 50.000 ευρώ από τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων

Σέρρες: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 50.000 ευρώ από τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων

Οι διαρρήκτες έκοψαν τα καλώδια του συναγερμού απενεργοποιώντας το σύστημα και μπήκαν στον χώρο από την πίσω πόρτα 

peripoliko_syl
Καλά διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι που διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην Ηράκλεια Σερρών και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο το οποίο είχε μέσα περίπου 50.000 ευρώ, τη νύχτα της Πέμπτης!

Οι διαρρήκτες έκοψαν τα καλώδια του συναγερμού απενεργοποιώντας το σύστημα, μπήκαν από την πίσω πόρτα στον χώρο του Τ.Ο.Ε.Β. και πήγαν κατευθείαν στο σημείο όπου, προφανώς, γνώριζαν ότι βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Πιθανότατα, μάλιστα, ήξεραν ότι ο ταμίας δεν πρόλαβε να τα καταθέσει στην τράπεζα το μεγάλο ποσό, όπως έκανε κάθε εβδομάδα!

Έτσι, έδρασαν ανενόχλητοι μεταφέροντας το χρηματοκιβώτιο το οποίο μάλλον φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν μαζί τους, χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος από τους περίοικους. Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Παρασκευής και ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας, οι άνδρες του οποίου διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Απόπειρα διάρρηξης από πιτσιρίκια

Στην περιοχή ευθύνης των αστυνομικών του τμήματος Ηράκλειας Σερρών, τρεις ανήλικοι επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα σπίτι αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν κάτι και διέφυγαν με άδεια χέρια, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ωστόσο, οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν λίγο αργότερα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ακόμη ανήλικο συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των γονέων και των τριών, με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέος σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κίνα - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τη δόνηση των 6 Ρίχτερ

Όταν η Μενδώνη συνάντησε τον Τσίπρα στην Ακρόπολη - Οι διάλογοί τους

ΕΚΠΑ: Στο Πειθαρχικό καθηγητής ύστερα από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης