Πέλλα: Βρήκαν χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη σε σπίτι

Πέλλα: Βρήκαν χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη σε σπίτι

Ένας ακόμη συνελήφθη με 1.000 πακέτα τσιγάρων στη Νάουσα - Τους έπιασαν με λαθραίο καπνό σε Βόλο και Φλώρινα

pella
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας Έλληνας μετά την αιφνιδιαστική επιχείρηση για έρευνα στην κατοικία του σε περιοχή της Πέλλας, όπου διαπιστώθηκε ότι έκρυβε 2.200 πακέτα τσιγάρων και 50 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν μαζί με 70 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Αλλά και στη Νάουσα, εντοπίστηκε στο πλαίσιο έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας Έλληνας ο οποίος μετέφερε με το όχημα που οδηγούσε άλλα 1.000 πακέτα τσιγάρων. Το όχημα κατασχέθηκε, όπως και τα λαθραία τσιγάρα και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Πήγε να μπει στο πλοίο με τρία κιλά λαθραίου καπνού

Στοχευμένο έλεγχο σε έναν 49χρονο που εντόπισαν στον επιβατικό λιμένα του Βόλου, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για τις Σποράδες, έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της λιμενικής αρχής και βρήκαν στην χειραποσκευή του έξι συσκευασίες χύμα καπνού βάρους δύο κιλών και 944 γραμμαρίων. Οι συσκευασίες παραδόθηκαν στο Τελωνείο Βόλου, το οποίο αποτίμησε τους διαφυγόντες δασμούς και φόρους στο ποσό των 732 ευρώ. Ο 49χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών στο σπίτι ενός 59χρονου σε περιοχή της Φλώρινας και τον συνέλαβαν, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 292,3 γραμμαρίων για τον οποίο δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Ο 59χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγει και άλλο η «ομπρέλα» της επιδότησης παγίων δαπανών

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες - Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης