Γλυκά Νερά: «Γίνονται έρευνες σε πολλά μέτωπα, υπάρχουν στοιχεία», λέει ο σύζυγος της Καρολάιν
«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα και δεν πρέπει να διαρρεύσουν», τόνισε ο 32χρονος πιλότος
Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ δείχνει ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλοςκαι σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν. Ο 32χρονος μίλησε στο Mega και υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να μην διαρρέονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις έρευνες ή να παραπλανήσουν τις Αρχές. «Είναι απίστευτη στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά που έχουν αξία».
Σύμφωνα με το Mega από την ΕΛ.ΑΣ παραμένει μυστικό εάν ο 32χρονος μετέβη στη ΓΑΔΑή όχι για να αναγνωρίσει τον Γεωργιανό που συνελήφθη στον Έβρο. Την ίδια ώρα διενεργείται και μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το τραγικό εκείνο διάστημα της διάπραξης του εγκλήματος στην περιοχή.
Τέλος οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα από το DNA, πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή ή μη του Γεωργιανού στη ληστεία και στον φόνο της 20χρονης. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο σπίτι αποτυπώματα και DNA που χαρακτηρίζονται «αξιοποιήσιμα», χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει ταύτισή τους με στοιχεία σεσημασμένων κακοποιών.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.