Πάτρα: Δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι και άρπαξε τη… μπουγάδα!

Πάτρα: Δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι και άρπαξε τη… μπουγάδα!

Τον τσάκωσαν με τα κλεμμένα ρούχα στα χέρια - Πήγε να «ανοίξει» τρία οχήματα στο Ηράκλειο, αλλά τον κατέγραφαν οι κάμερες

mpougada
Διαρρήκτης για… κλάματα ήταν ένας Έλληνας που τρύπωσε στην αυλή ενός σπιτιού κοντά στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα και προσπάθησε να εισβάλει στο εσωτερικό, όμως έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και για να μην φύγει με άδεια χέρια, άρπαξε τη… μπουγάδα με τα ρούχα!

Το ζευγάρι των ενοίκων που έχει δύο μικρά παιδιά τρομοκρατήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν διαπίστωσε ότι κάποιος ετοιμαζόταν να εισβάλει στο σπίτι, καθώς είχαν ζήσει την ίδια δυσάρεστη εμπειρία άλλες… πέντε φορές και γι’ αυτό είχαν τοποθετήσει περιμετρικά κάμερες ασφαλείας! Μάλιστα, στην προηγούμενη εισβολή τους είχαν κλέψει το… καναρίνι!

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν άμεσα στην περιοχή και συνέλαβαν τον κακοποιό με μερικά από τα κλεμμένα ρούχα στα χέρια! Τα υπόλοιπα φαίνεται πως είχε προλάβει να τα παραδώσει σε άγνωστο συνεργό του, η έρευνα για την ταυτοποίηση του οποίου συνεχίζεται.

Ατζαμής διαρρήκτης αυτοκινήτων συνελήφθη στο Ηράκλειο

Όχι μόνο δεν κατάφερε να παραβιάσει κανένα από τα τρία αυτοκίνητα που επιχείρησε να διαρρήξει στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής, αλλά δεν είδε ούτε τις… κάμερες των γύρω καταστημάτων οι οποίες τον κατέγραφαν! Ο ατζαμής διαρρήκτης, που προκάλεσε μόνο ζημιές στα οχήματα, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για απόπειρες κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα 

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Τρεις γυναίκες απειλούν να στείλουν φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης