Απίστευτη κλοπή με λεία... μπουγάδα στο Αγρίνιο!

Απίστευτη κλοπή με λεία... μπουγάδα στο Αγρίνιο!

Ο ιδιοκτήτης ενός ισογείου διαμερίσματος διαπίστωσε ότι η μπουγάδα με τα ρούχα που είχε απλώσει το βράδυ της Κυριακής στο μπαλκόνι του είχε κάνει... φτερά - Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη από τα δακτυλικά αποτυπώματα

Απίστευτη κλοπή με λεία... μπουγάδα στο Αγρίνιο!
Έτριβε τα μάτια του, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε (ή, μάλλον, που δεν... έβλεπε!) ο ιδιοκτήτης ενός ισογείου διαμερίσματος στο Αγρίνιο, καθώς διαπίστωσε ότι η μπουγάδα με τα ρούχα που είχε απλώσει το βράδυ της Κυριακής στο μπαλκόνι του είχε κάνει... φτερά!

Κατά την διάρκεια της νύχτας, κάποιος επιτήδειος είχε σκαρφαλώσει αθόρυβα στο μπαλκόνι και είχε «σηκώσει», όχι μόνο τα απλωμένα ρούχα που υπήρχαν στην απλώστρα, αλλά και τρία ζευγάρια παπούτσια που ο ιδιοκτήτης είχε βγάλει στο μπαλκόνι για να αεριστούν, καθώς και άλλα μικροπράγματα που βρήκαν!

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την απίστευτη κλοπή στην τοπική Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσπαθούν να εντοπίσουν τον ή τους δράστες από τα δακτυλικά αποτυπώματα που τυχόν άφησαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης