Ο ιδιοκτήτης ενός ισογείου διαμερίσματος διαπίστωσε ότι η μπουγάδα με τα ρούχα που είχε απλώσει το βράδυ της Κυριακής στο μπαλκόνι του είχε κάνει... φτερά - Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη από τα δακτυλικά αποτυπώματα
Έτριβε τα μάτια του, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε (ή, μάλλον, που δεν... έβλεπε!) ο ιδιοκτήτης ενός ισογείου διαμερίσματος στο Αγρίνιο, καθώς διαπίστωσε ότι η μπουγάδα με τα ρούχα που είχε απλώσει το βράδυ της Κυριακής στο μπαλκόνι του είχε κάνει... φτερά!
Κατά την διάρκεια της νύχτας, κάποιος επιτήδειος είχε σκαρφαλώσει αθόρυβα στο μπαλκόνι και είχε «σηκώσει», όχι μόνο τα απλωμένα ρούχα που υπήρχαν στην απλώστρα, αλλά και τρία ζευγάρια παπούτσια που ο ιδιοκτήτης είχε βγάλει στο μπαλκόνι για να αεριστούν, καθώς και άλλα μικροπράγματα που βρήκαν!
Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την απίστευτη κλοπή στην τοπική Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσπαθούν να εντοπίσουν τον ή τους δράστες από τα δακτυλικά αποτυπώματα που τυχόν άφησαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.