Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό αστυνομικό-δικαστικό θρίλερ του John Grisham «Η Διαθήκη» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό αστυνομικό-δικαστικό θρίλερ του John Grisham «Η Διαθήκη» είναι στο ΘΕΜΑ

Οι συγγενείς είναι έτοιμοι ακόμη και να σκοτώσουν για την περιουσία των 11 δισ. δολαρίων, ενώ ο δικηγόρος που αναζητά την πραγματική κληρονόμο κινδυνεύει να σκοτωθεί στη ζούγκλα της Βραζιλίας. Ποιος, άραγε, θα βγει κερδισμένος από τη διαβολική διαθήκη;

book-xrwma
Αυτή την Κυριακή το παγκόσμιο μπεστ σέλερ του John Grisham «Η Διαθήκη» είναι στο ΘΕΜΑ.

Όταν ο John Grisham ανοίγει την αυλαία για τη «Διαθήκη», ο αναγνώστης παρακολουθεί έναν δύστροπο ετοιμοθάνατο να ξαναγράφει από την αρχή τη διαθήκη του. Πρόκειται για τον δισεκατομμυριούχο Τρόι Φέλαν, ο οποίος ξέρει ότι του απομένει μόνο μία ευκαιρία να εκδικηθεί. Η τελευταία του επιθυμία είναι να στείλει ένα σαφές μήνυμα στις πρώην συζύγους του, στα παιδιά και τα εγγόνια του. Πρόκειται για ένα μήνυμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο, εξαιτίας του οποίου η ζωή των κληρονόμων του θα ανατραπεί βίαια. Εκτός όλων των άλλων, μέσα από το κείμενο της διαθήκης, αναδύεται μια μυστηριώδης μορφή, η Ρέιτσελ Λέιν. Είναι μια ιεραπόστολος, από χρόνια εξαφανισμένη στη Βραζιλία -αλλά πλέον η μοναδική κληρονόμος των 11 δισ. δολαρίων που αφήνει πίσω του ο Τρόι Φέλαν. Στην υπόθεση, όπως είναι φυσικό για μυθιστόρημα του John Grisham, εμπλέκεται ένας δικηγόρος: Ο πρώην αλκοολικός Νέιτ Ο' Ράιλι αναλαμβάνει να εκτελέσει τη διαθήκη, ισορροπώντας στην κόψη του ξυραφιού, ανάμεσα στις σαρκοβόρες διαθέσεις των κληρονόμων και τη θέληση του Φέλαν. Ενώ ταυτόχρονα πασχίζει να μείνει ζωντανός μέσα στην -πραγματική- ζούγκλα.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το καταπληκτικό μυθιστόρημα «Η Διαθήκη» του John Grisham.

Το συγκλονιστικό αστυνομικό-δικαστικό θρίλερ του John Grisham «Η Διαθήκη»
Κλείσιμο


Ποιος είναι ο John Grisham

Γεννημένος το 1955 στο Άρκανσο των ΗΠΑ, ο John Grisham ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ. Καταλαβαίνοντας όμως γρήγορα πως δεν είναι φτιαγμένος για τέτοιου είδους καριέρα, σπούδασε νομικά και ξεκίνησε την άσκησή του στο ποινικό δίκαιο. Παρότι γνώρισε πολλές φορές την απόρριψη μέχρι να καταφέρει να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα, A Time to Kill, το 1988, μόλις τρία χρόνια αργότερα μπήκε στη λίστα των πιο επιτυχημένων συγγραφέων θρίλερ στον κόσμο με το μυθιστόρημά του The Firm, το οποίο έγινε μια cult κινηματογραφική ταινία. Τα έργα του έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες. Εννέα μυθιστορήματά του έχουν μεταφερθεί στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης