Βρήκε και το μπελά της από πάνω μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά ενός ηλικιωμένου στη Μύκονο και ανατράπηκε το μοτοποδήλατο που οδηγούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την ίδια!
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, όταν η 67χρονη Ελληνίδα πέρασε ανυποψίαστη με το μηχανάκι της από το σημείο όπου βρισκόταν ένας 70χρονος αλλοδαπός με τα δύο σκυλιά του. Ξαφνικά, τα ζώα της επιτέθηκαν με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο, να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί ελαφρά.
Η γυναίκα κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος συνελήφθη. Όμως, κατά τον έλεγχο των στοιχείων της ότι η 67χρονη δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης και το δίκυκλό της ήταν ανασφάλιστο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η ίδια και να οδηγηθούν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου!
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.