Μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα
Αύριο το απόγευμα αναμένεται η άφιξη του Γιάννη Λαγούστην Ελλάδα, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα που ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.
Στελέχη της αστυνομίας πρόκειται να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, προκειμένου να τον παραλάβουν, ενώ η πτήση θα αφιχθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» απογευματινές ώρες.
Ο άνθρωπος που έλαβε την μεγαλύτερη ποινή από το σύνολο των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, θα μεταφερθεί στην Εισαγγελεία Εφετών και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ. Η μεταγωγή του στις φυλακές του Δομοκού αναμένεται την Κυριακή.
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»