Πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Ο σάτυρος επιβάτης εκλιπαρούσε - «Είμαι παντρεμένος με δύο κόρες»

Πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Ο σάτυρος επιβάτης εκλιπαρούσε - «Είμαι παντρεμένος με δύο κόρες»

Το απίστευτο περιστατικό στον αέρα – Παρενόχλησε την αεροσυνοδό και μετά αυτοϊκανοποιήθηκε – Δεν πτοήθηκε από τις αντιδράσεις των επιβατών – Συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση

sdsgh
Ο σάτυρος επιβάτης στην απογευματινή πτήση της Πέμπτης από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, μετά την επίθεση στον αεροσυνοδό, παρακαλούσε τον πιλότο του αεροσκάφους να μην ειδοποιήσει τις αστυνομικές Αρχές του ΕΛ.ΒΕΛ

Όμως ο έμπειρος πιλότος Φ.Ζ τον αγνόησε ακολουθώντας το πρωτόκολλο που ορίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις για την ασφάλεια του πληρώματος και των επιβατών του αεροσκάφους. Είχε πρώτα ειδοποιηθεί από την εξίσου έμπειρη προϊσταμένη πληρώματος θαλάμου, Μ.Ι η οποία με τη σειρά της ενημερώθηκε άμεσα από την ιπτάμενη συνοδό που βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις, εκεί όπου συνέβη το αποτρόπαιο συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o σάτυρος επιβάτης Δ.Β ο οποίος ανέφερε ότι εργάζεται ως διαιτολόγος και πως είναι παντρεμένος με δυο κόρες, προσπάθησε να οδηγήσει την αεροσυνοδό ως τις τουαλέτες, δήθεν ότι χρειάζεται την βοήθεια της και όταν εκείνη πλησίασε, αυτός της επιτέθηκε απλώνοντας χέρι πάνω της, ζητώντας της να ενδώσει στις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις. Ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς οι επιβάτες των τελευταίων θέσεων είδαν όσα συνέβησαν ενώ η αεροσυνοδός σε κατάσταση σοκ προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο για να ενημερώσει την προϊσταμένη της.

Τότε ο επιβάτης επέστρεψε στη θέση του και επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί προκαλώντας νέα αναστάτωση. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, ο σάτυρος επιβάτης, έχοντας συνειδητοποιήσει τον αντίκτυπο που θα έχουν οι πράξεις του, άρχισε να παρακαλάει τον πιλότο να μην ειδοποιήσει την αστυνομία, λέγοντας ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Ακολούθησε η σύλληψη του από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν στη φυσούνα. Το πλήρωμα του αεροπλάνου έδωσε καταθέσεις και ο επιβάτης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Την επόμενη μέρα εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρίας επικοινώνησαν μαζί του όπως είθισται. Ο σάτυρος επιβάτης τους παρακάλεσε να μην καταθέσουν μήνυση εναντίον του, εκφράζοντας την λύπη του για την αναστάτωση που προκάλεσε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν μια κακή στιγμή...».

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε ο κινεζικός πύραυλος - Στον Ινδικό Ωκεανό τα συντρίμμια

Lockdown: Το πρώτο Σαββατοκύριακο «ελευθερίας» - Γέμισαν παραλίες, εστιατόρια και καφετέριες

ΗΠΑ: Πέθανε ο «Μπο», ο σκύλος του Μπάρακ Ομπάμα και... σταρ του Λευκού Οίκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης