Νέα Σμύρνη: Κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα που θα δικαστεί ο 22χρονος σάτυρος - Το ξέσπασμα της μητέρας του

Νέα Σμύρνη: Κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα που θα δικαστεί ο 22χρονος σάτυρος - Το ξέσπασμα της μητέρας του

Υπόλογος απέναντι και στην οικογένειά του ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος κατηγορείται ι για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατα συρροή - Σε διπλή καταγγελία είχε προχωρήσει κοπέλα στη Νέα Σμύρνη πριν το περιστατικό με τη σοπράνο - Στα social media αποδίδει την έκταση που έχει πάρει το θέμα ο δικηγόρος του

paralia-684_2
Αναλογιζόμενος τις πράξεις που τον έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ο 22χρονος φοιτητής πέρασε τη χθεσινή του νύχτα στα κρατητήρια, μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Για τις πράξεις αυτές θα δικαστεί τη Δευτέρα, αφού πήρε τριήμερη προθεσμία προκειμένου να καταπραϋνθεί η διαδικτυακή οργή χιλιάδων χρηστών, οι οποίοι εκτόξευσαν το μένος τους κι όχι άδικα, προς το πρόσωπό του μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η νεαρή σοπράνο και τον έδειχνε να την ακολουθεί με το μόριό του σε κοινή θέα μέχρι την είσοδο του σπιτιού της.

Όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου την ερχόμενη Δευτέρα, ο 22χρονος σάτυρος είναι υπόλογος κι απέναντι στην οικογένειά του, η οποία δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πως το παιδί τους έφτασε στο σημείο να κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατα συρροή.

Ευελπίδων μόλις έφτασε ο σάτυρος της Νέας Σμύρνη


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του που είναι κοινωνική λειτουργός, ξεσπώντας στο δικαστήριο επισήμανε ότι τόσο εκείνη όσο και οι ψυχολόγοι θα παρακολουθούν από εδώ και στο εξής τη συμπεριφορά του παιδιού της, το οποίο ουδέποτε μέχρι αυτή τη στιγμή είχε δείξει σημάδια παραβατικής συμπεριφοράς.

Νέα καταγγελία για τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης

Κλείσιμο
Η Κατερίνα είχε καταγγείλει το περιστατικό πριν από λίγο καιρό, λέγοντας ότι ο φοιτητής προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί έξω από το σπίτι της, ευρισκόμενος στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο protothema.gr, μέσα σε ένα μήνα της συνέβη και πάλι με τον συγκεκριμένο σάτυρο, παρ’ όλο που είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία την πρώτη φορά.

«Ήταν 16.00 το απόγευμα όταν έφευγα από το σπίτι της μητέρας μου μαζί με την αδερφή μου και πηγαίναμε στο δικό μου σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Κατεβαίνοντας τον δρόμο, βλέπω ένα αυτοκίνητο να μειώνει ταχύτητα και να σταματάει λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου. Εμείς ήμασταν πάνω στο πεζοδρόμιο, περπατούσαμε. Μόλις πλησιάσαμε βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο ένα μελαχρινό νεαρό, με κατεβασμένο το τζάμι να έχει έξω το μόριό του και να κάνει άσεμνες κινήσεις. Ταράχτηκα και του φώναζα «τι κάνεις εκεί;». Εκείνος ήταν τελείως ανέκφραστος, έβαλε μπροστά το αμάξι έχοντας το χέρι του στο μόριό του και έφυγε. Πήρα κατευθείαν την αστυνομία τηλέφωνο, μίλησα με γυναίκα αστυνομικό, της εξήγησα τι ακριβώς έχει συμβεί, της έδωσα τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου και το χρώμα και μου υποσχέθηκαν ότι θα ερευνήσουν το θέμα. Προφανώς δεν έκαναν κάτι, γιατί μου συνέβη ακριβώς το ίδιο για δεύτερη φορά μετά από ένα μήνα και μάλιστα έξω από το σπίτι μου» λέει η Κατερίνα.

«Τη δεύτερη φορά ήταν νύχτα και γυρνώντας στο σπίτι μου, είδα απ' έξω ένα σταματημένο αμάξι με τα φώτα του να με τυφλώνουν.Τον πλησίασα και τον παρακάλεσα να κλείσει τα φώτα. Μόλις έφτασα κοντά, είδα τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται και πάλι μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο με τις ίδιες πινακίδες. Εκεί τρόμαξα πολύ γιατί ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε αυτό, φώναζα κι αυτός πάλι ατάραχος με το ίδιο ανέκφραστο πρόσωπο έφυγε. Όταν πήγα στην αστυνομία χτες το βράδυ για αναγνώριση, μόλις τον είδα ταράχτηκα γιατί είχε ακριβώς το ίδιο ανέκφραστο βλέμμα», αναφέρει.

Για «εξαιρετικό παιδί» μιλά ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επίσης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυρίστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχή του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, σε Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Καλλιθέα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;»: Viral το βίντεο με το «φλερτ» του 51χρονου «Τσάντλερ» με 19χρονη

Μέση Ανατολή: Κατάρ, Τουρκία και Ιράν τάσσονται υπέρ της έναρξης συνομιλιών

Σε Ακρόπολη, Φάληρο και Ν. Σμύρνη είχε «ξαναχτυπήσει» ο 22χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης