Κρατούμενος ως τη Δευτέρα που θα δικαστεί ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης

Κρατούμενος ως τη Δευτέρα που θα δικαστεί ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης

Με χειροπέδες βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και οδηγήθηκε στο κρατητήριο - Πήρε τριήμερη προθεσμία - Τουλάχιστον πέντε γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 22χρονο φοιτητή - Για φρενίτιδα των social media μίλησε ο δικηγόρος του

satiros-main3
Τριήμερη προθεσμία ζήτησε και πήρε ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους. Ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να δικαστεί τη Δευτέρα. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο δικηγόρος του 22χρονου ,Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επισης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυριστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και εχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

Ευελπίδων μόλις έφτασε ο σάτυρος της Νέας Σμύρνη


Σπουδάζει μηχανολόγος - μηχανικός.  Φέρεται να έκανε το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα στις 25 Μαρτίου το 2020, το δεύτερο στις 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη, το τρίτο στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο και το τέταρτο στις 18 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.


Κλείσιμο
satyros__3_
satyros__4_
satyros__5_
satyros__1_
satyros__2_

satiros__3_
satiros-main
satiros__4_


Η Ασφάλεια οδηγήθηκε στη σύλληψη του, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της νεαρής, η οποία παράλληλα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, κοινοποίησε στο Facebook το οπτικό υλικό από την Καμερα της πολυκατοικίας, όπου διακρίνεται καθαρά ο κατηγορούμενος την ώρα που την πλησίαζε.

Καταγγελία για παρενόχληση στην Νέα Σμύρνη



Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του σάτυρου και το λαπ τοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.


Δείτε βίντεο: Κρατούμενος ως τη Δευτέρα ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης - Για φρενίτιδα των social media μίλησε ο δικηγόρος του
Κρατούμενος ως τη Δευτέρα ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης - Για φρενίτιδα των social media μίλησε...



Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλια: Εναλλακτικό σκεύασμα αντί της AstraZeneca στους κάτω των 40 ετών εξετάζουν στην Μεγάλη Βρετανία

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια -Δείτε τους νέους ΚΑΔ

ΗΠΑ: Το Twitter διέγραψε λογαριασμούς γιατί επιχειρούσαν να παρακάμψουν τον αποκλεισμό που έχει επιβληθεί στον Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης