Φθιώτιδα: Ανήλικοι διέλυσαν τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης σε αυτοκινητόδρομο για να κλέψουν την μπαταρία

Φθιώτιδα: Ανήλικοι διέλυσαν τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης σε αυτοκινητόδρομο για να κλέψουν την μπαταρία

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τμήματος Λοκρών – Συνελήφθησαν και δύο από τους γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Peripoliko_2
Ούτε καν σκέφτηκαν ότι στερούσαν από τους οδηγούς που θα βρίσκονταν σε δύσκολη κατάσταση την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τις αρχές, δύο ανήλικοι οι οποίοι διέλυσαν ένα σύστημα τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης από τον αυτοκινητόδρομο της Φθιώτιδας για να κλέψουν τη μπαταρία του!

Οι δυο πιτσιρικάδες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της Μ. Τρίτης από αστυνομικούς του τμήματος Λοκρών που περιπολούσαν στο ρεύμα προς Αθήνα της ΠΑΘΕ και η μπαταρία αποδόθηκε σε αρμόδιο του αυτοκινητόδρομου. Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο από τους γονείς για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Απασχόλησε ηλικιωμένη και την ξάφρισε

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία της μια «μακρυχέρα» που πλησίασε μία ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή της Έδεσσας, την απασχόλησε και κατάφερε να της «βουτήξει» το ποσό των 120 ευρώ, το μεσημέρι της Μ. Τρίτης.

Μέσα σε λίγα λεπτά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα στην κατοχή της και τα επέστρεψαν στην ηλικιωμένη. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.



Ειδήσεις σήμερα:

Στα 2.435 τα νέα κρούσματα - 817 οι διασωληνωμένοι, 73 θάνατοι


Spotify: Νέα λίστα με τα τραγούδια του… εμβολιασμού


Κυριαρχεί η βρετανική μετάλλαξη σε ποσοστό 66,69%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης