Δείτε βίντεο: «Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ» στην Πλατεία Βαρνάβα για την αποτροπή νέων κορωνοπάρτι

Δείτε βίντεο: «Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ» στην Πλατεία Βαρνάβα για την αποτροπή νέων κορωνοπάρτι

Περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ στην πλατεία που βρίσκεται στο Παγκράτι

varnava3
Στη μάχη της αποφυγής νέων κορωνοπάρτι έχει ριχτεί τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι όπου τις προηγούμενες μέρες εκατοντάδες νεαροί συμμετείχαν σε κορωνοπάρτι χωρίς να τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως όπου δεν μπορεί να σταλεί αστυνομική δύναμη θα εμφανίζονται τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής όσοι ήταν στην πλατεία όταν είδαν την εμφάνιση της αστυνομίας έσπευσαν να εξαφανιστούν. 

Πλατεία Βαρνάβα 21/4


Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση αποφυγής των κορωνοπάρτι συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη καθώς από νωρίς το απόγευμα αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη όπου τις προηγούμενες μέρες δεκάδες νεαροί χωρίς να τηρούν τα μέτρα διασκέδαζαν μέχρι πρωΐας.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό πως σε ανωμοτί κατάθεση για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285Π.Κ.) καλείται από τις εισαγγελικές αρχές ο 55χρονος DJ των κορωνοπάρτι που έγιναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η κλήτευση του 55χρονου άνδρα για κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ταυτοποίηση του από τις αρχές ως διοργανωτή των εν λόγω συγκεντρώσεων.
Κλείσιμο
IMG_4561
IMG_4560
IMG_4558
IMG_4559
Την εντολή για να ληφθούν οι εξηγήσεις έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώπιων της οποίας διαβιβάστηκε η δικογραφία που είχε σχηματίσει για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία. Ο 55χρονος αναμένεται να δώσει τις εξηγήσεις του ως ύποπτος στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής.
kypseli__1_
kypseli__3_
kypseli__2_

Υπενθυμίζεται πως χθες Τρίτη αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή γύρω από τον οδό Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι όπου τις προηγούμενες μέρες είχαν στηθεί κορωνοπάρτι με την παρουσία δεκάδων νεαρών ατόμων.  Στο μεταξύ κάποιοι εξ αυτών επιδίδονταν με τα «φτιαγμένα» οχήματα τους σε «drift» (παντιλίκια) προκαλώντας εκκωφαντικούς θορύβους και θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των περαστικών.  

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 3.015 τα νέα κρούσματα - 831 οι διασωληνωμένοι, 86 θάνατοι

Μητσοτάκης: Από τη Μ. Εβδομάδα ξεκινά ο εμβολιασμός για τους άνω των 30 - Στις 3 Μαΐου ανοίγει η εστίαση

Κορωνοπάρτι: Η αστυνομία απέκλεισε και την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης