Με σύμμαχο τον καιρό, πολλοί Αθηναίοι βρήκαν την ευκαιρία σήμερα να κάνουν τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίουμέσω click away και click inside.
Πλήθος κόσμου επέλεξε να επισκεφθεί την Ερμού, αλλά και άλλους εμπορικούς δρόμους, είτε για αγορές, είτε απλώς για να κάνουν τη βόλτα τους, τηρώντας στην πλειοψηφία τους τα μέτρα προστασίας και φορώντας τις απαραίτητες μάσκες.
Υπενθυμίζεται ότι τα ραντεβού στα καταστήματακλείνονται εκ των προτέρων, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν μαζί τους το απαραίτητο μήνυμα, ενώ για την έξοδο χρειάζεται SMS στο 13032.
Από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων και ποτών θα πρέπει να κάνουν κάθε εβδομάδα self test. Ειδήσεις σήμερα
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.