Επίθεση στην Κυψέλη: Αμμωνία λέει ο 25χρονος ότι είχε το πανί με το οποίο επιτέθηκε στην πρώην του

Επίθεση στην Κυψέλη: Αμμωνία λέει ο 25χρονος ότι είχε το πανί με το οποίο επιτέθηκε στην πρώην του

Απαγγέλθηκε εις βάρος του η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση - Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη

kafstiko_1
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης - τον οποίο κατονόμασε στην αστυνομία η 25χρονη πρώην σύντροφος του και θύμα της επίθεσης, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο νεαρός με χειροπέδες στα χέρια πέρασε πριν από μερικές ώρες την πόρτα του εισαγγελέα στο κτήριο 16, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στην συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ισχυρίζεται ότι είχε βάλει αμμωνία από το φαρμακείο του αυτοκινήτου του, στο πανί με το οποίο επιτέθηκε στην 25χρονη.

Στον εισαγγελέα ο 25 χρόνος με το βιτριόλι


Υπενθυμίζεται ότι πριν από τέσσερις ημέρες η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία. Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

kafstiko_2
Κλείσιμο


Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και πριν λίγες ώρες συνέλαβαν τον 25χρονο μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σπιτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανηκει στη μητέρα του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ηθελε να επανασυνδεθούν.

kafstiko_3



Ειδήσεις σήμερα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το λάβαρο με τον ελληνικό σταυρό θα σκεπάζει το φέρετρο - Στις 17:00 η κηδεία με 30 προσκεκλημένους

Έρευνα: Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού παρέχουν μειωμένη προστασία σε ασθενείς με καρκίνο στο αίμα

Έληξε η κατάληψη στο ΑΠΘ - Με... πυρσούς και πυροτεχνήματα έφυγαν οι φοιτητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης