Απίστευτο: KTEO με ότι χιλιόμετρα θέλεις με 100 ευρώ

Απίστευτο: KTEO με ότι χιλιόμετρα θέλεις με 100 ευρώ

Ορδές από εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εξ Ιταλίας έρχονται στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας ώστε να αλλαχθούν τα χλμ. στα δελτία Ελέγχου και στα τιμολόγια.

Στιγμιοτυπο_2021-04-15__7_52_01_πμ

Τελικά όποιες δικλείδες ασφαλείας και αν προτείνει κανείς στους νομοθέτες πάντα θα υπάρχουν οι επιτήδειοι οι οποίοι πραγματικά με πρωτότυπες μεθόδους θα καταφέρουν να εξαπατήσουν τόσο τις Αρχές όσο και τους ανυποψίαστους καταναλωτές.

Ο λόγος για χιλιάδες εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία προέρχονται κυρίως από την Ιταλία αλλά οι επιτήδειοι αντί να τα εισάγουν απευθείας στην Ελλάδα προτιμούν να τα φέρουν μέσω… Βουλγαρίας!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι θέλουν να αλλάξουν τα χιλιόμετρα που αναγράφουν τα δελτία ΚΤΕΟ των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που θέλουν να εισάγουν στην Ελλάδα αντικαθιστώντας τα με νέα που εκδίδονται στην γειτονική χώρα και επίσης να αλλάξουν τα τιμολόγια αγοράς με νέα από Βουλγαρία επίσης στα οποία θα αναγράφονται τα ίδια χιλιόμετρα με εκείνα που θα αναφέρονται στο νέο Δελτίο ΚΤΕΟ από Βουλγαρία ενώ κάποιοι περισσότεροι τολμηροί θα «εξαφανίσουν» και τον ΦΠΑ ώστε να μην καταβληθεί στην Ελλάδα...



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης