Δολοφονία Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» τρεις ομάδες των δύο ατόμων

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» τρεις ομάδες των δύο ατόμων

Από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών πέρασαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν πληροφορίες για τις πιθανές κινήσεις των δραστών

karaivaz
Περιμένοντας από μέρα σε μέρα, τα αποτελέσματα των εργαστηρίων στο κινητό και το lap top του δημοσιογράφου και των στιγμάτων των τηλεφώνων στη διαδρομή και το σημείο εκτέλεσης οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το χτύπημα.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πήραν μέρος τρεις δυάδες ατόμων.

Η ομάδα παρακολούθησης, η ομάδα κρούσης και η ομάδα διαφυγής. Ένα σχέδιο που οι αναλυτές της Ασφάλειας λένε ότι επιχειρήθηκε να εκτελεστεί και άλλες φορές αλλά για άγνωστους λόγους ακυρώθηκε. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Καραιβαζ μετά τη δουλειά στο κανάλι, αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι του καθώς πήγαινε σε επαγγελματικά ραντεβού.

Έτσι, το σχέδιο των εκτελεστών δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, με αποτέλεσμα η δολοφονία να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αξίζει να επισημανθεί ότι μέχρι και χθες το βράδυ, από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών πέρασαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν πληροφορίες για τις πιθανές κινήσεις των δραστών.

Τόσο για την πρώτη ομάδα που παρακολουθούσε, όσο για τους εκτελεστές, αλλά και την τρίτη ομάδα που ανέλαβαν να εξαφανίσουν τους πιστολέρο με το μαύρο Beverly.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Έλληνες του Τουταγχαμών: Τα άγνωστα μυστικά του νέου αιγυπτιακού μουσείου

Πάσχα στο χωριό με self test θέλει η κυβέρνηση - Πότε αποφασίζουν οι επιστήμονες

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι νέες αποκαλύψεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης