Τα πιο στυλάτα πασχαλινά δώρα σε τιμές έκπληξη

Τα πιο στυλάτα πασχαλινά δώρα σε τιμές έκπληξη

Τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια ήταν, είναι και θα είναι τα must have της Άνοιξης. Φέτος ο απόλυτος προορισμός για τις γιορτινές μας αγορές διαθέτει τα αγαπημένα μας brands σε μοναδικές προσφορές.

inter_main_final
Sponsored content

Πάσχα σημαίνει δώρα από το νονό και τη νονά. Trendy μπλουζάκια και αθλητικά παπούτσια είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα των παιδιών. Βαφτιστήρια, μικρά και μεγαλύτερα, αγόρια και κορίτσια, όλα περιμένουν με ανυπομονησία την ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας τους. Κι όσο πιο μοδάτα και στιλάτα τα καινούργια αποκτήματα, τόσο μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός τους φυσικά.

Η χαρά των δώρων όμως δε σταματάει στα πιτσιρίκια. Πάντα, οι γιορτινές μέρες της άνοιξης είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαρίσουμε κάτι μοντέρνο και χρηστικό στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τώρα ειδικά που ο καιρός χαμογελάει και ο αθλητικός εαυτός μας είναι στα καλύτερά του μπορούμε να ανανεώσουμε επίσης και τη δική μας εμφάνιση επιλέγοντας τα πιο cool athletic elements.
Που όμως θα τα βρούμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε σε τιμές που συμφέρουν πραγματικά;

Ένα κι ένα κάνουν τρία
Είναι γεγονός ότι όσα t-shirt και να έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετά. Φαντάσου να αγόραζες δύο adidas t-shirt παιδικά ή ανδρικά και να έπαιρνες δώρο ένα ακόμη. Τώρα μπορείς να βρεις τα πιο σύγχρονα σχέδια του κορυφαίου brand αθλητικών ειδών σε μια σούπερ προσφορά 2+1 δώρο! Τα INTERSPORT διαθέτουν τα παιδικά t-shirt adidas στη σούπερ τιμή των €17,99 το ένα και τα ανδρικά t-shirt adidas στα €19,99. 
Κλείσιμο
new_2
Χαρούμενα βήματα
 
Βουτηγμένα στα πιο φωτεινά χρώματα τα παιδικά Reebok sneakers σίγουρα θα κλέψουν την καρδιά αγοριών και κοριτσιών. Άνετα και ανθεκτικά είναι ό,τι πρέπει για ατελείωτες βόλτες, τρέξιμο και ξέφρενο παιχνίδι ενώ ταιριάζουν με όλα τα outfit. Και το καλύτερο; Με την προσφορά των INTERSPORT, μόνο με €24,99 το ζευγάρι, θα κάνουν νονούς και γονείς να μην μπορούν να τους αντισταθούν.
new_3
Super special prices info
Τις προσφορές θα βρείτε στα καταστήματα INTERSPORT και φυσικά στο intersport.gr. Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα adidas η προσφορά στο online shop ισχύει με τη χρήση κουπονιών πριν την ολοκλήρωση της παραγγελιάς:

Για τα παιδικά αdidas tshirt, κωδικός -> easterkids
Για τα ανδρικά αdidas tshirt, κωδικός-> easter

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι και 3/05.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης