Αδερφή Γιώργου Καραϊβάζ: Μου φάνηκε σκεπτικός και ότι κάτι τον απασχολούσε

Αδερφή Γιώργου Καραϊβάζ: Μου φάνηκε σκεπτικός και ότι κάτι τον απασχολούσε

Όπως ανέφερε η Ανατολή Καραϊβάζ «το τελευταίο διάστημα έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί»

καραιβαζ
Ανείπωτος είναι ο θρήνος για την οικογένεια του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον δικό τους άνθρωπο.

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του η αδερφή του Ανατολή μίλησε στο Mega και όπως είπε η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν στις 5 Απριλίου όταν και του έστειλε ένα SMS. «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δημοσιογράφους, όλους τους αστυνομικούς, όλο τον κόσμο», ανέφερε αρχικά και τόνισε πως «μίλησα μαζί του μέσω μηνύματος στις 5 Απριλίου του έγραψα ‘καλημέρα, καλή εβδομάδα αδερφέ μου. Σ’ αγαπώ πολύ».

«Μεγαλώσαμε μαζί στην Καλλίφυτο Δράμας. Τα παιδικά μας χρόνια ήταν λίγο φτωχικά αλλά οι γονείς μας δούλεψαν με πολύ σκληρό τρόπο, για να μη μας λείψει τίποτα. Ήμασταν παιδιά της αγροτιάς. Παιδιά που βοηθούσαμε τους γονείς μας. Ο Γιώργος ήταν παιδί χαμηλών τόνων, του σχολείου του διαβάσματος αλλά έκανε και αγροτικές δουλειές όσο μπορούσε, μέχρι που έφυγε από την Αθήνα για να σπουδάσει», τόνισε ακόμη η Ανατολή Καραϊβάζ. Απαντώντας στο ερώτημα για το αν τον απασχολούσε κάτι το τελευταίο διάστημα είπε ότι η στάση του σώματός του έδειχνε αυτό το πράγμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-calslgq6nud5-sf)


«Μου φάνηκε ότι κάτι έχει» είπε και συμπλήρωσε «τον παίρνω τηλέφωνο, του λέω ‘αδερφέ μου είσαι καλά;’ μου απαντά ‘είμαι καλά’ του λέω ‘σε βλέπω σκεπτικό’ μου απαντά ‘βάζω το χέρι μου έτσι για να ξεκουράζομα», υποστήριξε ακόμη. «Μου λέει είμαι καλά και θέλω να είσαι και εσύ καλά. Να κοιτάζεις τον εαυτό σου», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κομάτογλου, θείος του Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε για το όνειρο του να γίνει δημοσιογράφος, που κατάφερε να πραγματοποιήσει αλλά και για τον πόνο της οικογένειάς του, που περιμένει απαντήσεις.

«Ήταν από μία οικογένεια που είχε ο πατέρας του ζώα, μικρό παιδί βοσκούσε αυτά τα ζώα. Είχε αγάπη για τα βιβλία και μου έλεγε θείο, εγώ θα φύγω θα γίνω δημοσιογράφος. Αυτό έγινε, αστυνομικός συντάκτης. Έφυγε από δω μόνος του και έφτασε εκεί που έφτασε», επεσήμανε. Πάντα δούλευε για να βγάζει τις αλήθειες. Το παιδί το φάγανε… Μας τρώει αυτό το γιατί. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Η μάνα του είναι σε άθλια κατάσταση», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο κορωνοϊού της Johnson & Johnson: Την Τετάρτη ο πρώτος εμβολιασμός στην Ε.Ε. 

Ψήφος αποδήμων: Ο ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» την Τζάκρη με... την υπογραφή της 

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι 9 από τις 10 σφαίρες που δέχθηκε ήταν θανατηφόρες – Πού στρέφονται οι έρευνες 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης