Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς έμαθε η οικογένειά του για τη δολοφονία του

Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς έμαθε η οικογένειά του για τη δολοφονία του

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Star περιέγραψε τις συγκλονιστικές σκηνές που ακολούθησαν στο άκουσμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου

kalliakmanis
Εμφανής ήταν η συγκίνηση του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργου Καλλιακμάνη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

«Χτύπησε το τηλέφωνό μου, ήταν ένας συνάδελφος συνδικαλιστής που μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο. Δεν το πίστεψα, λέω θα κάνει λάθος. Τότε πήρα τηλέφωνο τον Μανώλη Ασαριώτη ο οποίος ήταν συνεργάτης του Γιώργου στο bloko.gr και φίλος του και του λέω "έγινε κάτι με τον Γιώργο;", εκείνος μου απάντησε αρνητικά. Έκλεισα το τηλέφωνο και κάλεσε το Σπύρο Λεβιδιώτη. Ούτε εκείνος ήξερε κάτι. Στη συνέχεια πήρα τη γυναίκα του,  τη Στάθα και μου λέει: "Γιώργο χτύπησαν τον Γιώργο;". Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό, και τότε μου λέει κάποιον χτύπησαν και είναι κοντά στο αυτοκίνητό του. Ε, μετά άκουσα μια αναστάτωση, κάποιες φωνές και…», είπε αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης.

Στη συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε πως «η Στάθα τον περίμενε για να φάνε. Από εδώ έφυγε στις 13:40. Στη διαδρομή την πήρε τηλέφωνο για να τη ρωτήσει τι φαγητό έχουν. Ωστόσο έβλεπε την ώρα να περνάει. Έμαθε για κάτι που συνέβη στην περιοχή και δεν πίστεψε ότι είναι ο Γιώργος. Ψάχνει να δει εάν πήγαινε ο Γιώργος στο σπίτι για να τον στείλει και να δει τι συμβαίνει». 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-calo4rou5nix-sf)

Αμέσως μετά ο Γιώργος Καλλιακμάνης επεσήμανε πως «ο Δημήτρης, το παιδί του Γιώργου, πήγε στο σημείο και προσπαθούσε να δει εάν αυτός που ήταν πεσμένος στο έδαφος είναι ο πατέρας μου. Όταν διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του έπαθε σοκ και άρχισε να φωνάζει. Μιλάμε για ένα πολύ στυγερό έγκλημα, έπεσαν δεκατρεις σφαίρες και οι δέκα τον βρήκαν στο σώμα του. Μισούσε τα όπλα και δεν οπλοφορούσε. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε κανέναν».

Ειδήσεις σήμερα: 

Σχολεία: Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα Λύκεια - Με self test και θερμομετρήσεις μπαίνουν οι μαθητές στις τάξεις
Μητσοτάκης: Self test σε λιανεμπόριο, μέσα μεταφοράς και delivery στο τέλος της εβδομάδας

Γιώργος Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» οι δύο δολοφόνοι - Το κίνητρο της δολοφονίας το «κλειδί» για την εξιχνίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης