Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Το ζεϊμπέκικο που ακούστηκε με επιθυμία του γιου του

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Το ζεϊμπέκικο που ακούστηκε με επιθυμία του γιου του

Την ώρα που η σορός του δημοσιογράφου έβγαινε από την εκκλησία ο γιος του έβαλε το ζεϊμπέκικο το «Βουνό», τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του

kideia_karaivaz_4
Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Κυριακής, στο Καλλίφυτο της Δράμας. Ο πόνος των δικών του ανθρώπων ήταν ανείπωτος καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Μάλιστα ακόμα και οι πιο δυνατοί «λύγισαν» ακούγοντας τον επικήδειο του γιου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Μεταξύ άλλων ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για το πόσο μεγαλόψυχος ήταν ο πατέρας του, για την καλοσύνη που τον διέκρινε και πρόσθεσε πως «ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Το ίδιο συγκλονιστικά και τα λόγια της αδερφής του η οποία ήρθε από τη Γερμανία για να του πει το στερνό αντίο. «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Σημειώνεται πως όταν ολοκληρώθηκε η τελετή και βγήκε από την εκκλησία η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ  για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cal1l4a7yz8x-sf)


Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοπάρτι με... DJ και φωτοβολίδες στην πλατεία Βαρνάβα - Δείτε βίντεο 

Εν μέσω πανδημίας και με Megxit η Βρετανία θα πει το «ύστατο χαίρε» στον πρίγκιπα Φίλιππο 

Ενόργανη γυμναστική - Nέα συγκλονιστική καταγγελία: Έβλεπα πάρα πολύ ξύλο, τραβούσαν αθλητές από τα μαλλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης