Καστοριά: Με τρία διωκτικά έγγραφα στην πλάτη διακινούσε κάνναβη

Καστοριά: Με τρία διωκτικά έγγραφα στην πλάτη διακινούσε κάνναβη

Είχε στην κατοχή του 11 συσκευασίες έτοιμες προς πώληση - Με εντάλματα σύλληψης τους έπιασαν σε Κάλυμνο και Αργοστόλι

170825127_891514411671280_33875908398937889_n
Εκπλήξεις έκρυβε για τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών η σύλληψη ενός 26χρονου Έλληνα για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχή της Καστοριάς, καθώς αποδείχθηκε… «μπουμπούκι» σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρία διωκτικά έγγραφα για σοβαρά αδικήματα.

Ο νεαρός καταζητούμενος είχε στην κατοχή του 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων έτοιμες προς πώληση, αλλά από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του 3ου Τακτικού Ανακριτή Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ληστεία, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για ληστεία και διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την οποία ανακαλείται η υπό όρους απόλυση του για διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση!

Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών διέταξε τη μεταγωγή του στις αρμόδιες δικαστικές υπηρεσίες και στην συνέχεια τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Έπιασαν κι άλλον για τα κυκλώματα κοκαΐνης στην Κάλυμνο

Με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Κω συνελήφθη άλλος ένας Έλληνας που κατηγορείται για συμμετοχή σε ένα από τα δύο ανεξάρτητα κυκλώματα που διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στην Κάλυμνο και εξαρθρώθηκαν στις 30 Μαρτίου. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και κρατείται ώσπου να απολογηθεί. Ως τώρα, έχουν συλληφθεί δέκα μέλη των δυο κυκλωμάτων, από τα οποία εννέα είχαν αρχηγικό ρόλο.

Στο Αργοστόλι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας ένας Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Θ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Στάνισλαβ Τριφόνοφ: Ο τηλεαστέρας που μπαίνει στη Βουλή και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στη Βουλγαρία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάνω από 17.800 οι μολύνσεις - Υπέκυψαν 104 ασθενείς σε μία μέρα

Με «πιλότο» τα λύκεια το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης