Πάτρα: Η Άμεση Δράση τσάκωσε διακινητή κάνναβης

Πάτρα: Η Άμεση Δράση τσάκωσε διακινητή κάνναβης

Βρήκαν έξι συσκευασίες με σχεδόν 400 γραμμάρια - Συνέληφθη και στα Μετέωρα για κατοχή κάνναβης

peripoliko_
Έβγαλε «λαβράκι» ο έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε έναν Έλληνα στην Πάτρα, το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς πάνω του βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων, μέρος της ποσότητας που σχεδίαζε να διακινήσει.

Την προανάκριση ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στην κατοικία του δράστη και ανακάλυψαν έξι συσκευασίες στις οποίες είχε μοιράσει συνολικά 374,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα σακουλάκι με 80 νάιλον σακουλάκια με τα οποία θα συσκεύαζε τις δόσεις από το παράνομο εμπόρευμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη στο σπίτι 1.400 ευρώ, τα οποία κατέσχεσαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της κάνναβης και οδήγησαν τον κάτοχό τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Κυκλοφορούσε με κάνναβη στα Μετέωρα

Ο έλεγχος που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε έναν Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, αποκάλυψε μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 91 γραμμαρίων, την οποία είχε πάνω του και κατασχέθηκε. Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Όλες οι ειδήσεις:

Καιρός: Βροχές πριν την κακοκαιρία «Μήδεια» που θα... παγώσει τη χώρα

Τηλεργασία και έλεγχοι: Ποιες βεβαιώσεις ισχύουν και τι προβλέπεται

Χρήστος Θηβαίος: Παίρνει τη σκυτάλη στις live streaming συναυλίες του «Σταυρού του Νότου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης