Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται ένας νεαρός άντρας, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης έπεσε στο κενό από ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στον ουρανό σταθμευμένου αυτοκινήτου. Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ατυχήματος.
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Οι αρχές δεν έχουν στην κατοχή τους τα στοιχεία του νεαρού άντρα, καθώς δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.