Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας δυο από τους τρεις «κυνηγούς» μετάλλωνπου είχαν εισβάλει το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή και είχαν φορτώσει πλήθος μεταλλικά αντικείμενα στο Ι.Χ. φορτηγό του ενός.
Στην καρότσα του οχήματος βρέθηκαν 13 φύλλα λαμαρίνας, ένας ψύκτης νερού και διάφορα σιδερένια στηρίγματα καλωδίων, τα οποία σκόπευαν να πουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Το φορτηγό των δραστών κατασχέθηκε και οι ίδιοι συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Δευτέρα στην εισαγγελέα ΠρωτοδικώνΛαμίας, η οποία τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν «χτυπήσει» και άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.