«Ριφιφί» στο Ψυχικό: Τα στίγματα των κινητών του Γκουρούση στα χέρια της ΕΛΑΣ - Πού οδηγούν οι νέες έρευνες

«Ριφιφί» στο Ψυχικό: Τα στίγματα των κινητών του Γκουρούση στα χέρια της ΕΛΑΣ - Πού οδηγούν οι νέες έρευνες

Αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θα έχουν στα χέρια τους τα σημεία που κινήθηκε ο 58χρονος, μετά τις επισκέψεις του στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας του Ψυχικού - Πού πήγε αμέσως μετά το «χρυσό» πλιάτσικο και με ποιους συνομίλησε  -  Συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση πιθανών συνεργών

kampoyreli
Τα στίγματα των τριών κινητών του Γκουρούση, οδηγούν τους αστυνομικούς στο θησαυρό των 8 εκατομμυρίων ευρώ. Σε νέα φάση περνούν οι έρευνες της Ασφάλειας μετά τα αποτελέσματα απο τις άρσεις των κινητών.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θα έχουν στα χέρια τους τα σημεία που κινήθηκε ο 58χρονος, ειδικά τις ώρες μετά τις επισκέψεις του στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας του Ψυχικού. Πού πήγε δηλαδή το μεσημέρι της 21ης και 22ας Οκτωβρίου, αμέσως μετά το «χρυσό» πλιάτσικο, που κινήθηκε και με ποιους συνομίλησε. Ελπίζουν οτι με οδηγό τις άρσεις και τα στίγματα του κινητού θα χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του Βασίλη Γκουρούση και θα σχηματίσουν εναν κύκλο με τα δρομολόγια και τις επαφές που ίσως τους οδηγήσουν στις κρυψώνες. Βέβαια, όπως λένε χαρακτηριστικά για να έχουν στο πιάτο τον «χαρτη Γκουρούση» μοναδική προϋπόθεση είναι να κουβαλούσε πάνω του έστω και κλειστό ένα απο τα τρια κινητά του τηλέφωνα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση πιθανών συνεργών που βοήθησαν ή συμμετείχαν στο colpo grosso που σχεδίασε και εκτέλεσε ο 58χρονος «ροζ πάνθηρας με το κατσαβίδι». Σε αυτό το κομμάτι των ερευνών βασικό ρόλο παίζει ο 52χρονος Μπαγκλντεσιανός που ο Γκουρούσης είχε διορίσει πρόεδρο (!) του ινστιτούτου ομορφιάς. Ένα μυστηριώδες πρόσωπο τον οποίο κανένας - ούτε καν η Τετα Καμπουρέλη- δεν είχε δει, ούτε ποτέ ειχε συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί του, πλην του συζύγου της, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοι να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ένα πρόσωπο - φάντασμα το οποίο ο Γκουρούσης «φύτεψε» για να του φορτώνει τις βρώμικες δουλειές του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κοσμοπλημμύρα στις πλατείες έφεραν ο καλός καιρός και η χαλάρωση - Φωτό και βίντεο

Σε εγχείρηση δισκοκήλης υποβλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Καιρός: Άνοιξη στα νότια, «φθινόπωρο» στα βόρεια της χώρας - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης