Την ώρα που οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου προσπαθούν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να κρατήσουν περαιτέρω τα ρολά των καταστημάτων τους κατεβασμένα, κορωνοπάρτι με τη συμμετοχή πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο φέρεται να πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με στόρι που ανέβηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα του Instagram, πλήθος ατόμων φαίνεται να διασκεδάζει σε κλειστό χώρο, με τους συγκεντρωμένους να μη φορούν μάσκα.
Όπως είναι φυσικό, οι εικόνες από τον συγκεκριμένο χώρο εν μέσω πανδημίας προκαλούν πολλά ερωτηματικά τη στιγμή που το ιικό φορτίο της πόλης βάσει των μετρήσεων του ΑΠΘ στα λύματαδείχνει αυξημένο όπως και τα καθημερινά κρούσματα, ενώ τα καταστήματα λιανεμπορίου είναι και θα παραμείνουν κλειστά για το επόμενο διάστημα.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ