Ρόδος: Ανήλικος διέρρηξε 12 αυτοκίνητα!

Είχε αρπάξει χρήματα, έγγραφα και διάφορα αντικείμενα - Πελάτισσες σε σούπερ μάρκετ της Λάρισας «έβαζαν» τα προϊόντα στις τσάντες τους

diarriktris
Πιο ικανός και από έμπειρους επαγγελματίες διαρρήκτες αποδείχθηκε ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην πόλη της Ρόδου κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, όταν κατάφερε να διαρρήξει μια... ντουζίνα οχήματα!

Ο «άγουρος» διαρρήκτης είχε παραβιάσει συνολικά 12 σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία είχε αρπάξει χρήματα, έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Όμως, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον προσήγαν στα γραφεία τους και ομολόγησε τις 12 διαρρήξεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Οι πελάτισσες έκλεβαν καφέ, ποτά και καλλυντικά

Μέσα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησαν οι υπεύθυνοι ενός σούπερ μάρκετ στη Λάρισα δύο γυναίκες που είχαν μπει ως πελάτισσες να κρύβουν στις τσάντες τους φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συσκευασίες καφέ, τρόφιμα και καλλυντικά! Έτσι, κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τους έκαναν έλεγχο, βρήκαν τα κλεμμένα προϊόντα τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος και πέρασαν χειροπέδες στις δράστιδες, οι οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Ερέτρια - Συγκλονίζει ο γιος του χειριστή: «Βρήκαν τα λάστιχα του φορτηγού λιωμένα από το ρεύμα»

Ελεύθερες διαδημοτικές οι μετακινήσεις από σήμερα – Έτοιμο να σηκώσει ρολά το λιανεμπόριο

Με το «Γιαβούζ» στην ανατολική Μεσόγειο πάει στην Πενταμερή ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης