Κλειστό για το κοινό θα είναι αύριο Πέμπτη, 1 Απριλίου, το δημαρχείο Ωραιοκάστρου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Ωραιοκάστρου.
«Ακολουθούνται οι προβλεπόμενες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για την απολύμανση του χώρου και την προστασία των εργαζομένων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Επισημαίνεται ότι οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται είτε καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 2313304000, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@oraiokastro.gr.
Για την επαναλειτουργία του δημαρχείου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.