Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι Σχολών Οδηγών που κατηγορούνται για το κύκλωμα με τα διπλώματα οδήγησης.
Ελεύθεροι υπό όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κατερίνης, οι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι των Σχολών Οδηγών που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα που διευκόλυνε την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, κάθε κατηγορίας, έναντι αμοιβής.
Επρόκειτο συνολικά για πέντε άτομα που απολογήθηκαν και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους και της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ.
Αύριο Κυριακή, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσουν οι έξι κατηγορούμενοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Πιερίας. Ήδη από χθες είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους μία ιδιοκτήτρια Σχολής Οδηγών κι ένας πρόεδρος κοινότητας της περιφερειακής ενότητας Πιερίας που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση.
Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος που κορυφώθηκε την περασμένη Δευτέρα με τη σύλληψη 14 ατόμων.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας