Επαναλήφθηκαν οι εικόνες συνωστισμού στη Θεσσαλονίκη, με πλήθος κόσμου να ξεχύνεται στους δρόμους για να απολαύσει ένα ποτό, με take away.
Μεγάλες ομάδες, κυρίως νεαρών, άρχισαν από νωρίς να παίρνουν τον καφέ και στη συνέχεια το ποτό τους από επιχειρήσεις που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και λειτουργούν αποκλειστικά με take away.
Πολλοί, όμως, παρέμεναν έξω από τα μαγαζιά και μάλιστα για ώρα.
Σύμφωνα με το GRTIMES, ακόμα και μετά τις 21:00 ο κόσμος σε αρκετά σημεία συνέχισε να διασκεδάζει, με αποτέλεσμα η αστυνομία ναι επέμβει, σε περιπτώσεις όπου οι πολίτες ήταν συγκεντρωμένοι.
Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, επέμβαση πραγματοποίησε η αστυνομία στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους έξω από γνωστό καφέ μπαρ στη Θεσσαλονίκη.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.