«Είμαι ανάστατος κι εχω χάσει τον ύπνο μου από τότε που εξαφανίστηκε ο αδερφός μου. Δεν έχω στοιχεία, δεν ξέρω πως να κινηθώ, τον ψάχνουμε αλλά δεν υπάρχουν νέα του. Ο αδερφός μου ζει στο Λονδίνο τα τελευταία τρία χρόνια. Μακάρι να είχα στοιχεία, να γνώριζα το λόγο που εξαφανίστηκε και γιατί αλλά δεν γνωρίζω κάτι που θα βοηθούσε να βρεθεί σύντομα ο Στάθης», λέει στο protothema.gro Δημήτρης Άνθης.
Ο Ευστάθιος Άνθης ζει μόνος του εδώ και χρόνια στη Βρετανία. Για τελευταία φορά εθεάθη στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea, ένα χωριό στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας.
Περιγράφεται ως λευκός, λεπτός με κοντά σκούρα μαλλιά και γένια, όπως αναφέρει και το αγγλικό μέσο itv.com.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.