Δημήτρης Λιγνάδης: Αναφορά Κούγια κατά της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος - Μηνύει και τους εισαγγελείς

Δημήτρης Λιγνάδης: Αναφορά Κούγια κατά της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος - Μηνύει και τους εισαγγελείς

Όπως δήλωσε, η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης και αποδέχεται ως αξιόπιστες τις μαρτυρίες αναξιόπιστων προσώπων - «Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό» επιμένει ο ποινικολόγος

kougias_areios_pagos
Για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος εγκαλεί την 19η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας, με αναφορά-καταγγελία που κατάθεσε σε βάρος της.

Την αναφορά του δικηγόρου, ο οποίος προανήγγειλε μάλιστα και μηνύσεις κατά των εισαγγελέων που χειρίστηκαν τη δικογραφία για τον σκηνοθέτη, καλείται να εξετάσει η Αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, κυρία Ζαμπέτα Στράτα.

Ο δικηγόρος του Λιγνάδη υποστηρίζει πως σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών από την ανακρίτρια. Όπως δήλωσε, η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης και αποδέχεται ως αξιόπιστες τις μαρτυρίες αναξιόπιστων προσώπων.

«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας, χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος…» δήλωσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου τόσο στους μάρτυρες όσο και στους μηνυτές της υπόθεσης, λέγοντας τα εξής: «Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν την αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές, που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια...».

Τέλος, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον προφυλακισμένο εντολέα του, υποστηρίζοντας τα εξής: «Είναι αθώος άνθρωπος, ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως, όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο, είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα Σμύρνη: Οι κουκουλοφόροι έδρασαν με σχέδιο - Ο ανηλεής ξυλοδαρμός των δυόμισι λεπτών του αστυνομικού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παίρνει σειρά για τον ανακριτή

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης