Χρυσομάλλης (ΝΔ): Τηρώ απαρέγκλιτα τα μέτρα - Δέχτηκα αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο

Χρυσομάλλης (ΝΔ): Τηρώ απαρέγκλιτα τα μέτρα - Δέχτηκα αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο

Τι απαντά ο βουλευτής της ΝΔ για το περιστατικό

miltos12
Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μίλτος Χρυσομάλλης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι θα αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Δηλώνει έτοιμος να επωμισθεί την ευθύνη των πράξεων του, παρόλο που όπως παραδέχθηκε η συνάντηση με τον δημοσιογράφο στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο Κολωνάκι βρισκόταν στα πλαίσια των καθηκόντων του.

Δείτε τη δημοσίευση:

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού,...

Posted by Μίλτος Χρυσομάλλης on Friday, March 5, 2021


Ειδήσεις σήμερα: 

«Κρας τεστ» για τα μέτρα το Σαββατοκύριακο - Τι ισχύει για τους κωδικούς 4 και 6, τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ

Αργεί η αποσυμπίεση του ΕΣΥ - Στο 87% η πληρότητα των ΜΕΘ στην Αττική

Η ιστορία της Επανάστασης του 1821 μέσα από τα μάτια του Έλληνα Καραγκιόζη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης