Με Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει από την Θεσσαλονίκη, όπου φέρονται ότι είχαν διαρρήξει δεκάδες αυτοκίνητα πήγε στη Νάουσα ένα ζευγάρι Ρομά για να... συνεχίσουν τις «δουλειές» τους! Όμως, συνελήφθησαν την στιγμή που είχαν σπάσει το τζάμι ενός οχήματος στο άλσος του Αγίου Νικολάου.
Το νοικιασμένο αυτοκίνητο είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο συγκεκριμένο άλσος, όπου οι δυο Ρομά ηλικίας 24 και 21 χρόνων διέρρηξαν δυο οχήματα και έκλεψαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Για τον εντοπισμό του είχαν εκδοθεί αναζητήσεις, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το άλσος.
Έτσι, έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες, παρ' όλο που προσπάθησαν να διαφύγουν με το χρηματικό ποσό που είχαν αρπάξει από το Ι.Χ. και βρήκαν στην κατοχή τους 148 ευρώ και έξι κινητά τηλέφωνα, ενώ στο όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχαν ρημάξει κυριολεκτικά τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και στην Θεσσαλονίκη, όπου θα προσαχθούν στον εισαγγελέα μόλις απολογηθούν στον ανακριτή Βέροιας για τις κλοπές που έκαναν στη Νάουσα.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.