Νικόλας Στραβοπόδης: Διώκεται για βιασμό μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη

Νικόλας Στραβοπόδης: Διώκεται για βιασμό μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη

Ο καταγγελλόμενος ηθοποιός, που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, κάνοντας λόγο για συναινετικό σεξ με τον μηνυτή του, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση

stravopodisanthi
Μία ακόμη ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος γνωστού ηθοποιού (του Νικόλα Στραβοπόδη) ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο εισαγγελικό μικροσκόπιο, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ηθοποιού ο 38χρονος Δημήτρης Άνθης. Σύμφωνα με τον μηνυτή, το αδίκημα του βιασμού είχε τελεστεί σε βάρος το 2006.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε διενεργηθεί προανάκριση με εντολή εισαγγελέα. Μάλιστα, ο καταγγελλόμενος Νικόλας Στραβοπόδης, που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, κάνοντας λόγο για συναινετικό σεξ με τον μηνυτή του, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση.

Πλέον, η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάζεται στον ανακριτή, ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση και θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Άνθη, Γιάννης Βλάχος, δήλωσε σχετικά στο protothema.gr και τον Θάνο Μακρογαμβράκη: «Από την στιγμή που ασκήθηκε ποινική δίωξη, εμείς θα περιμένουμε να μας καλέσει η ανάκριση. Εκεί θα προσφέρουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε και γνωρίζουμε, προκειμένου να στηρίξουμε τα όσα έχουμε πει στη μήνυσή μας. Η κίνηση αυτή σημαίνει πως ο εισαγγελέας δεν την έκρινε αβάσιμη την μήνυση μας, γι' αυτό και διέταξε προκαταρκτική για περαιτέρω διερεύνηση μετά και την παροχή των εξηγήσεων που δόθηκαν και βεβαίως η εξέλιξη αυτή οφείλεται και στην πίεση της παραγραφής. Η Δικαιοσύνη προσπαθεί να κρατά ίσες αποστάσεις. Μετά την έκταση που έχει πάρει η υπόθεση και δεδομένου ότι εισφέρονται καινούργιες καταγγελίες, ήταν ευνόητο πως η Δικαιοσύνη θα έκανε το καθήκον της και θα επιτάχυνε την διερεύνηση των καταγγελιών».

Ειδήσεις σήμερα

Νικολάου: Στην περίπτωση Κουφοντίνα ο νόμος τηρήθηκε στο ακέραιο

Lockdown: Όλα όσα ισχύουν το Σαββατοκύριακο - SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας και βόλτα στη γειτονιά

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακή πτώση άνοιξε η σημερινή συνεδρίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης