Λουτράκι: Γερή «μπάζα» για διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου

Λουτράκι: Γερή «μπάζα» για διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου

Εξετάζουν το όχημα που επέβαιναν, καθώς το βρήκαν εγκαταλελειμμένο σε μακρινό σημείο - Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε νυχτερικό κέντρο στον Βόλο

astynomia_1_750x512
Αστραπιαία έδρασαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έβαλαν στο στόχαστρό τους ένα κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Λουτράκι και το «χτύπησαν» γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, καταφέρνοντας να διαφύγουν με πλούσια μπάζα σε τιμαλφή.

Οι δράστες «ξήλωσαν» αρχικά το προστατευτικό ρολό του κοσμηματοπωλείου και στην συνέχεια έσπασαν την βιτρίνα. Μπήκαν στο εσωτερικό και άρπαξαν με σβέλτες κινήσεις όλα τα κοσμήματα που υπήρχαν στις προθήκες. Στη συνέχεια, διέφυγαν με όχημα που εγκατέλειψαν σε μακρινό σημείο και εξαφανίστηκαν. Το αυτοκίνητο εξετάζεται από την Εγκληματολογική υπηρεσία και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

«Δίδυμο» διέρρηξε κέντρο διασκέδασης στον Βόλο

Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στις 8 Φεβρουαρίου σε ένα κέντρο διασκέδασης στις Αλυκές Μαγνησίας, το οποίο είναι κλειστό λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ένας 20χρονος Έλληνας και ένας 21χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι έκλεψαν μια συσκευή αναπαραγωγής cd και ένα ηχείο αξίας 500 ευρώ. Σε βάρος τους η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για κλοπή και την υπέβαλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ωστόσο οι δύο νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Ειδήσεις σήμερα

Οι φάκελοι του ΣΕΗ «βγάζουν» κακουργήματα για 3 ηθοποιούς - Δεν έχουν παραγραφεί

Σκληρό lockdown έως την Καθαρά Δευτέρα: Τι αλλάζει σε κωδικούς και ωράρια

Απεργία πείνας Κουφοντίνα: Ένα δαιδαλώδες νομικό ζήτημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης