Απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας 15χρονος μαθητής στο Κερατσίνι, το απόγευμα της Δευτέρας.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε να σπεύσει σε σπίτι, που φώναζαν «βοήθεια». Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, είδαν ότι το παιδί είχε κρεμαστείαπό το πόμολο μιας ντουλάπας. Αν και προσπάθησαν να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος ήταν νεκρός.
Ο 15χρονος εντοπίστηκε από τη μητέρα του, που σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ότι για την πράξη του φταίνε τα βιντεοπαιχνίδια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.