Το μοιραίο λάθος ενός διακινητή ναρκωτικών που βγήκε με το αυτοκίνητό του για να μοιράσει την παράνομη πραμάτεια του σε χρήστες μιας περιοχής της Εύβοιας, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν ότι δεν διέθετε… άδεια ικανότητας οδήγησης!
Αυτό ήταν αρκετό για να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ιστιαίας που τον σταμάτησαν για έλεγχο. Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν έξι «φιξάκια» τα οποία περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 5,3 γραμμαρίων και ήταν έτοιμα για πώληση.
Ο Έλληνας οδηγός συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μαντουδίου απ’ όπου, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς