Ζάκυνθος: Σε δάσος έκρυβαν δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης

Ζάκυνθος: Σε δάσος έκρυβαν δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης

Το συνολικό τους βάρος ξεπερνά τα 300 γραμμάρια - Σύλληψη για κατοχής κοκαΐνης και στη Ρόδο

Zakynthos-kokaini
Μέσα στη νύχτα της Δευτέρας οργάνωσαν επιχείρηση σε μια δασική περιοχή της Ζακύνθου οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, για να εντοπίσουν την «καβάντζα» όπου έκρυβαν την κοκαΐνη που διακινούσαν τέσσερις Έλληνες, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα.

Παρακολουθώντας τις κινήσεις τους με κιάλια νυκτός, είδαν τους δύο άνδρες και την συνεργό τους να φτάνουν στην κρυψώνα και τότε επενέβησαν και τους ακινητοποίησαν. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως είχαν κρύψει ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 306 γραμμαρίων, από την οποία μάλιστα είχαν συσκευάσει 84 «φιξάκια» του 0,65 γραμμαρίου το καθένα και ήταν έτοιμα για πώληση!

Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν 775 ευρώ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο κινητά και το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν πάει στο δάσος, ενώ κατά τις έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκε άλλη μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους ο οποίος ταυτοποιήθηκε.

Η «Σειρήνα» βρήκε κοκαΐνη στην παραλία και σε μαγαζί

Μετά από διακριτική επιτήρηση στην παραλιακή περιοχή Ψαροπούλα της Ρόδου, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου έπιασαν στα πράσα έναν 57χρονο Έλληνα που είχε κρύψει μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 18 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα από τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών “Σειρήνα” σε ένα κατάστημα που διατηρεί ο δράστης, κατά την οποία άλλες δύο συσκευασίες με 24 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Πότε πληρώνονται τα 534 ευρώ για τις αναστολές Φεβρουαρίου και η ενίσχυση για το «Συν-Εργασία»

Ξανά στην Ευελπίδων σήμερα ο Λιγνάδης για προθεσμία

«Υπόθεση Λιγνάδη»: Κατηγορώ Μητσοτάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ για μετατροπή του ελληνικού #metoo σε… QAnon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης