Νέα υπόθεση: Καταγγελία ηθοποιού για βιασμό της από γνωστό συνάδελφό της στα χέρια των εισαγγελέων

Νέα υπόθεση: Καταγγελία ηθοποιού για βιασμό της από γνωστό συνάδελφό της στα χέρια των εισαγγελέων

Το όνομα του ηθοποιού έχει αναφερθεί και σε άλλες καταγγελίες 

viasmos
Στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών έχει μπει καταγγελία γυναίκας ηθοποιού κατά γνωστού συναδέλφου της για βιασμό! Η συγκεκριμένη μάλιστα υπόθεση αξιολογείται ως ιδιαίτερα σοβαρή από τις εισαγγελικές αρχές. Το όνομα, δε, του ηθοποιού που εγκαλείται για το αδίκημα του βιασμού έχει αναφερθεί και σε άλλες καταγγελίες ηθοποιών εναντίον του κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Η καταγγέλλουσα ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό αλλά επικοινώνησε με τον δικηγόρο της στην Ελλάδα και αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του συναδέλφου της, βλέποντας τον «ορυμαγδό» των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου και της ηθοποιίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9h56rb94501-sf)

Όλα ξεκίνησαν για την ηθοποιό -η οποία συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά- όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, ο οποίος της πρότεινε συνεργασία.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού Αλέξανδρος Μίντζιας περιγράφει τα όσα καταγγέλλει η εντολέας του ως εξής. «Την κάλεσε στο σπίτι του (σ.σ. ο καταγγελλόμενος) για να συζητήσουν και η γυναίκα γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είναι παντρεμένος και το ραντεβού ήταν μεσημέρι, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Τον συνάντησε και μετά από περίπου εικοσιπέντε λεπτά συζήτησης που αφορούσαν το επαγγελματικό κομμάτι, άρχισε να περνάει το πράγμα σε πιο προσωπικά ζητήματα, που την έκανε να αντιδράσει επειδή όλα αυτά ήταν άσχετα. Αμέσως θέλησε να αποχωρήσει από το χώρο για να φύγει, αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα. Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος φάκελος με την καταγγελία έχει κατατεθεί και στο ΣΕΗ και τώρα βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελέων.

Ειδήσεις σήμερα

Πότε πληρώνονται τα 534 ευρώ για τις αναστολές Φεβρουαρίου και η ενίσχυση για το «Συν-Εργασία»

Ξανά στην Ευελπίδων σήμερα ο Λιγνάδης για προθεσμία

«Υπόθεση Λιγνάδη»: Κατηγορώ Μητσοτάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ για μετατροπή του ελληνικού #metoo σε… QAnon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης