Απολύθηκε από το σίριαλ ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Απολύθηκε από το σίριαλ ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Ο 37χρονος ηθοποιός θα καταθέσει την Παρασκευή και θα ισχυριστεί ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή κοινή συναινέσει με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε

theatro
Στην αντεπίθεση αναμένεται να περάσει ο 37χρονος ηθοποιός και «μαθητής» του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος  έχει καταγγελθεί από τον Δημήτρη Άνθη ως βιαστής του. Υπενθυμίζεται ότι η μήνυση του Δημήτρη Άνθη κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών, με τον αρμόδιο δικαστικό λειτουργό να διατάσσει τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. To περιστατικό του βιασμού που κατήγγειλε ο Δημήτρης Άνθης έγινε τον Μάιο του 2006.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην καταγγελία του Νίκου Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη ο 37χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ως θύμα, καθώς ο Λιγνάδης ανάγκασε τους δύο άντρες να συνευρεθούν μεταξύ τους, ενώ στην καταγγελία του Δημήτρη Άνθη ο 37χρονος εμφανίζεται ως θύμα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του 37χρονου μίλησε στον Alpha και τόνισε πως ο εντολέας του δηλώνει αθώος, προσθέτοντας πως η έγκληση είναι αβάσιμη. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ροδουσάκη ο εντολέας του γνωρίζει τον άνθρωπο που καταγγέλλει ενώ ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση.

Παράλληλα πρόσθεσε πως ο ηθοποιός μέχρι και χθες εργαζόταν καθώς εξαιτίας  καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ενταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή. Ακόμη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του εντολέα του και «δεν υφίσταται λόγος» να υπάρξει.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι προς το παρόν το μόνο που υπάρχει είναι μήνυση σε βάρος του και η οποία έχει οδηγηθεί στο στάδιο  της προκαταρκτικής εξέτασης. Τέλος ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.


Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Άλμα με 2.147 τα νέα κρούσματα - 357 οι διασωληνωμένοι, 22 θάνατοι 

Μαρτυρία φοιτήτριας για Λιγνάδη: Τον έβλεπα να αυνανίζεται μέσα στην αίθουσα 

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης