Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί»

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί»

Χρησιμοποιώντας την τακτική που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο ο έμπειρος ποινικολόγος «απασφάλισε» κατά των καταγγελλόντων  και των μαρτύρων και προεξόφλησε την έκβαση της υπόθεσης

kougias
Με μια ομοβροντία δημόσιων εμφανίσεων που ξεκίνησε από χθες και κορυφώνεται σταδιακά ο Αλέξης Κούγιας «πυροβολεί» κατά των θυμάτων και των μαρτύρων που κατέθεσαν γτα φρικτά πεπραγμένα του πελάτη του πλέον και με την βούλα, Δημήτρη Λιγνάδη.

Εμφανιζόμενος για πολλοστή φορά σήμερα στην τηλεόραση, ο διακεκριμένος ποινικολόγος εφάρμοσε την αγαπημένη του τακτική, προσπαθώντας να αποδομήσει τους καταγγέλλοντες και τους μάρτυρες.

Μίλησε πάλι για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν εξομοιώνει με έναν ετεροφυλόφιλο άνδρα, που εργάζεται σκληρά.

Αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν ρώτησε τα θύματα τι δουλειά κάνουν, τόνισε ότι η γυναίκα που κατέθεσε εναντίον του σκηνοθέτη ήταν ερωτευμένη μαζί του και απατούσε τον σύντροφό της και έδωσε ένα από αυτά τα σόου που έχτισαν τον μύθο του.



Κλείσιμο
Προδίκασε το αποτέλεσμα ως άλλος Θεός της Δικονομίας με την φράση «Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί» και επισήμανε για άλλη μια φορά πόσο προσεχτικοί πρέπει να είναι η 19η Τακτική Ανακριτής και η κυρία ή ο κύριος Εισαγγελέας που θα γνωμοδοτήσουν στην υπόθεση.

Χαρακτήρισε τον πελάτη του κορυφαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό των τελευταίων δεκαετιών και επανέλαβε ότι δεν έχει κάνει τίποτε από όσα του καταλογίζουν.

Τέλος αναφέρθηκε και στους δύο δικηγόρους που ανέλαβαν τα θύματα των όσων εφιαλτικών φέρεται να έπραξε πάνω τους ο Δημήτρης Λιγνάδης, με ιστορίες που έκαναν την κοινή γνώμη να ανατριχιάσει.

«Επιτέθηκε» με την γνωστή του τακτική στον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, κατηγορώντας τον ότι διέσυρε έναν άνθρωπο σε μια παλιότερη υπόθεση και εν ολίγοις προανήγγειλε τα μελλούμενα, σύμφωνα με την δική του νομική ματιά.

Από χθες που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, είπε αρχικά ότι δεν αναλαμβάνει ποτέ παιδεραστές, εν συνεχεία άρχισε να μιλάει σαν να είχε ήδη αναλάβει την υπόθεση και η συνέχεια ήταν γνωστή.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέχρι τότε δικηγόρο του ηθοποιού Νίκο Γεωργουλέα, τονίζοντας ότι θα συνεργαστούν άψογα, λίγες ώρες μετά ο δεύτερος παραιτήθηκε από την υπόθεση.

Κάτι μάλλον αναμενόμενο, αφού ο Αλέξης Κούγιας δεν συνηθίζει να παίζει ομαδικά σε πολύ μεγάλες υποθέσεις, όντας ένας από τους καλύτερους ποινικολόγους της χώρας.

Προτιμά να είναι ένας μοναχικός λύκος, ειδικά στην περίπτωση Λιγνάδη που απασχολεί καθημερινά την δημοσιότητα εφαρμόζοντας όπως διαπίστωσε το πανελλήνιο από την πρώτη στιγμή τις μεθόδους που λατρεύει.

Με λόγο που παραπέμπει σε μια βαθιά ομοφοβική προσωπικότητα κατάφερε να τον «στολίζουν» από το πρωί στα social media όλοι όσοι διάβασαν την δήλωση που απέστειλε γα την υπόθεση.

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική...

Ειδήσεις σήμερα: 

Σεξουαλικές κακοποιήσεις: Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΜΚΟ Praksis συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο

Κατά 58% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι τον Φεβρουάριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης