Στο πλευρό του πρώην συζύγου της Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, τάχθηκε με ανάρτησή της στο Instagram η Έρση Ξενάκη. «Αγαπημένε μου είμαι πάντα περήφανη για σένα», έγραψε ενώ είχε ταγκάρει και τον ίδιο.
Σημειώνεται πως ο ηθοποιός μετά τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη, βρίσκεται σε κόντρα με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, κατηγορώντας το ότι τον «φωτογραφίζει» σε πρόσφατη ανακοίνωσή του. Μάλιστα σε επόμενα stories της, ανέβασε και αποσπάσματα της επιστολής του πρώην συζύγου της που απέστειλε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
Υπενθυμίζεται πως θέση υπέρ τουΚωνσταντίνου Μαρκούλακηπήρε με ανάρτησή του στο Instgaram o Μάριος Αθανασίου.Ο ηθοποιός τόνισε ότι το ΣΕΗ οφείλει «να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη» καθώς όπως λέει τον εκθέτει χωρίς λόγο.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου:
«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.