Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η πρώην σύζυγός του τον στηρίζει στην κόντρα του με το ΣΕΗ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η πρώην σύζυγός του τον στηρίζει στην κόντρα του με το ΣΕΗ

«Αγαπημένε μου είμαι πολύ περήφανη για σένα», έγραψε στο Instagram η Έρση Ξενάκη

markoulakis
Στο πλευρό του πρώην συζύγου της Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, τάχθηκε με ανάρτησή της στο Instagram η Έρση Ξενάκη. «Αγαπημένε μου είμαι πάντα περήφανη για σένα», έγραψε ενώ είχε ταγκάρει και τον ίδιο.

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός μετά τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη, βρίσκεται σε κόντρα  με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, κατηγορώντας το ότι τον «φωτογραφίζει» σε πρόσφατη ανακοίνωσή του. Μάλιστα σε επόμενα stories της, ανέβασε και αποσπάσματα της επιστολής του πρώην συζύγου της που απέστειλε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
markoulakis1

Υπενθυμίζεται πως θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Μαρκούλακη πήρε με ανάρτησή του στο Instgaram o Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός τόνισε ότι το ΣΕΗ οφείλει «να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη» καθώς όπως λέει τον εκθέτει χωρίς λόγο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου:

«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».

Χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε χθες ανοιχτή επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για το γεγονός ότι επέλεξε να τον στοχοποιήσει στην επίσημη δήλωση που έκανε το περασμένο Σάββατο, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των σοβαρών καταγγελιών που συγκλονίζουν, τις τελευταίες εβδομάδες, το χώρο του θεάτρου.

athanasiou_gia_markoulaki

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη κατά του ΣΕΗ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης