Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο

Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο

Η 20 χρονών κοπέλα δέχτηκε μαχαιρίες από τον 27χρονο Αλβανό σε λαιμό, κοιλιά και θώρακα - Ικανοποιητική η μετεγχειρητική της πορεία  - Ο δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό του από την κοπέλα - Είχε προσπαθήσει να τη βλάψει ξανά πριν από μια εβδομάδα

italia-astynomia3
Εικοσάχρονη Ελληνίδα φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.

Η Ελληνίδα φοιτήτρια Γ.Κ. τραυματίστηκε σοβαρά με αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.

Ο δράστης είναι 27 ετών, αλβανικής καταγωγής (το όνομά του είναι Jetmir Kurtsmajlaj, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα) και πρώην σπουδαστής στο Πολυτεχνείο του Τορίνο και περίμενε την κοπέλα σε πάρκινγκ, κοντά σε στάση του μετρό. Συνελήφθη άμεσα από τους καραμπινιέρους, κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας, ενώ περαστικοί είδαν την κοπέλα αιμόφυρτη και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. 

Η φοιτήτρια υποβλήθηκε σε επέμβαση έξι ωρών στο νοσοκομείο Molinette και βρίσκεται στην μονάδα εντατική θεραπείας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται αρκετά ικανοποιητική από τους γιατρούς και δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή της.

«Ήταν επικίνδυνος - Έλεγε κακοήθειες ακόμα και στη γιαγιά μας στην Ελλάδα» λέει η αδερφή της φοιτήτριας

Με δηλώσεις που έκανε στη LaStampa η αδερφή της Ελληνίας φοιτήτριας, αποκάλυψε πως το ραντεβού των δυο ήταν, μάλλον, προκαθορισμένο. «Μου είπε σε μήνυμα πως βρισκόταν μαζί του, αποκαλύπτοντας και το σημείο στο οποιό συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής. Στις 5 μμ που είπε πως όλα ήταν καλά και θα με καλούσε αργότερα. Αργά το απόγευμα, οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου και μου είπαν πως η αδερφή μου βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Δεν είδα ποτέ τον δράστη, δεν ξέρω πώς συναντήθηκαν. Ωστόσο, γνωρίζω πως είχε γίνει επικίνδυνος, φοβερά επικίνδυνος. Την απειλούσε στο Instagram, της έγραφε πως θα τη βλάψει και θα τη σκοτώσει. Μάλιστα, είχε εντόπισει τον πρώην φίλο της αδερφής μου και τη γιαγιά μας στην Ελλάδα και τους έλεγε πολλές κακοήθειες. Της είπα να τον αναφέρει στην αστυνομία, γιατί κάποιος σαν αυτόν δεν μπορεί να παραμείνει ελεύθερος. Φαινόταν ότι ήταν πεπεισμένη, αλλά τότε δεν το έκανε» είπε χαρακτηριστικά, 

Θυμωμένος από τον χωρισμό ο 27χρονος - Έστελνε απειλές μέσω Instagram

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό του από την κοπέλα και, προφανώς, αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.  Αν και η σχέση του κράτησε λίγους μήνες, ο 27χρονος εξέφραζε τον θυμό του μέσω των social media στην 20χρονη, εξαπολύοντας απειλές. «Θα σε σκοτώσω» ήταν το μήνυμα που φέρεται να τις έστελνε συχνά μέσω Instagram, σύμφωνα με την ilGiornale, ενώ εκείνη, αν και φοβισμένη, είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει τις απειλές για να μην τρομοκρατήσει την οικογένειά της. 

Είχε προσπαθήσει να τη βλάψει ξανά πριν από μια εβδομάδα

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές της ilGiornale, ο 27χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να βλάψει την 20χρονη πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου, συναντήθηκαν σε ένα διαμέρισμα στο Σαν Σαλβάριο του Τορίνο κι εκεί ο Αλβανός προσπάθησε να ακινητοποιήσει την κοπέλα, κρατώντας μια σύριγγα με δηλητηριώδη ουσία. Ωστόσο, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και σκόπευε, αφού θα ξεπερνούσε το σοκ, να μηνύσει τον 27χρονο. Τα γεγονότα της Κυριακής, όμως, την πρόλαβαν.


Ειδήσεις σήμερα: 

Σεξουαλικές κακοποιήσεις: Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΜΚΟ Praksis συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο

Κατά 58% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι τον Φεβρουάριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης